Genombrott

Leo vill ofta prata i telefonen. Han tycker väl att det är spännande. Problemet är dock att så fort han får telefonen blir han knäpptyst. Stackaren som sitter i andra änden pratar och pratar medans han bara sitter tyst och ler.

Idag begärde han att få prata med "moster" Sandra och samma sak inträffade då. När vi la på började han gråta och skrika "prata faffaaaa". Då farfar är väldigt snäll, har mycket tålamod och älskar Leo chansade vi och ringde dit för att höra om han kunde tänka sig prata lite med lillkillen. Farmor var den som svarade och klargjorde att faffa ville se på aktuellt, men när hon hörde illtjutet i bakgrunden och tårarna (för ja, man kunde nästan tom höra de stora tårarna som nu rann ner för de runda kinderna) lyckades hon förmedla hur illa ställt det var och faffa kom till luren. Till en början var han tyst som vanligt och fånlog. Men väldigt snart berättade pappsen i förbigående att "prata på, farfar kan höra vad du säger". Då trillade nog poletten ner och väldigt snart gick han runt med telefonen tryckt mot örat under tiden han berättade att han åkt bussen, att han tände lampan och pekade på olika saker *S*

Vi har tydligen inte förklarat tydligt nog tidigare att man verkligen kan prata in i luren. Eller så är det bara farfars charm som lockar fram det?!

Kommentarer
Postat av: Mia W

Haha så sött. Och vilken "upptäckt" för honom!

2011-06-20 @ 23:09:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0