Femåringen i mig

I vissa avseenden är jag tamigtusan inte äldre än fem år. Om jag tex lär känna en ny människa, som är riktigt trevlig kan jag bli nästan "besatt" av den personen. Inte crazy-stalker-besatt alltså, jag kan tygla mig. Men det är ändå femåringens känslor som liksom tar överhanden.

Likadant är det med gamla, befintliga vänner som kanske i sin tur lär känna nya människor. Då känner jag mig lätt övergiven och rädslan för att de nya vännerna ska ersätta mig infinner sig. Det var ju precis så det var i lågstadiet. Det är lätt att bli besviken på sig själv för att man känner så. Det grundar sig så klart i dålig självkänsla och till viss del även dåligt självförtroende. Man kan tycka att man borde ha kommit längre i sin utveckling vid 32 års ålder.

Är jag verkligen ensam om att fortfarande känna så här?

MIN helg

Wohoooo..... nu är det bokat och klart!! Den 11/3 drar jag iväg till London för att få lite kvalitetstid med Eva!! Ja, man brottas ju en del med samvetet då jag inte ser Leo mycket nu och så drar man iväg en hel helg. Samtidigt... det är en helg. Jag har i stort suttit här hemma med honom i ett och ett halvt år så kanske på tiden att jag unnar mig lite saker i stil med det här?!

Om mina störningar

Ärligt talat... vad är det med folk? Jag kan reta mig på mycket med andra människor. Till att börja med förstår jag inte riktigt hur vuxna kvinnor kan måla naglarna gröna, svarta eller ens röda. Det är ju väldigt sällan snyggt. Och när jag säger väldigt sällan syftar jag definitivt inte på gröna naglar! Det är röda som kanske kan fungera på ett fåtal.

Vidare blir jag så otroligt äcklad av allt spottande som många håller på med i tid och otid. Under tiden jag stod och väntade på att spårvagnen skulle komma nyligen harklade sig och spottade en kille ungefär en gång i minuten. Hallå, vad är ditt problem liksom?? Har du sådana problem med att svälja borde du nog uppsöka läkare! Det är inte coolt på något sätt, enbart jävligt äckligt!!

Jag undrar också hur så många vuxna har kunnat levat så pass länge utan att lära sig tugga med stängd mun och inte smaska. Det kryper i hela mig och jag har god lust att ge dem en rejäl känga i huvudet!

En fjärde sak är avsaknaden av känsla för andra människors privata sfär. Det är så otroligt vanligt då jag tex står i en kö att människan bakom i stort sätt ställer sig på mina hälar. Då känner jag bara för att vända mig om och skrika, slänga mina varor på personen i fråga och springa därifrån. Det bubblar i hela mig och jag kan må riktigt jäkla illa. Av just det här skälet går jag oftast åt andra hållet ifall det skyltas rea eller andra händelser som drar till sig mycket folk. Jag klarar bara inte av det.

Ja, som ni ser finns det en del som retar mig och nu har jag säkerligen glömt hälften. En del saker är bara ett faktum och inte så mycket att göra något åt. Andra saker kan säkerligen vara bra att jobba på. Det är ju mest jobbigt för mig själv att slösa en massa energi på att reta mig på sådana här saker. Jag önskar verkligen att jag bara kunde stänga av, men så är inte fallet än i alla fall.

Nalle Phu

”Kom inte för sent till det du vill komma i tid till.” Nalle Phu

Mätt med lchf

Ok, nu ska jag slå ett litet slag för LCHF igen. Till jobbet har jag alltid med mig en lunchlåda då det är begränsat med tid vid lunchen samt matställen i närheten. Min lunchlåda går i lchf's tecken, vilket fungerat bra än så länge.

Vid ett tillfälle hade jag dock slut på lchf - matlådor och orkade inte laga mer mat kvällen innan, vilket resulterade i att jag tog med mig en pastalåda som redan fanns i kylen. Nästa dag blev en jobbig dag. Jag åt frukost som vanligt, men när det så var dags för lunchen kände jag mig väldigt otillfredsställd och efter nästan en timme var jag hungrig igen! Hela resterande delen av dagen gick på något sätt i hungrets tecken.

I normala fall äter jag istället frukost vid 6.00 och lunch vid 11.30 och mycket mer än så behövs inte. Jag äter kanske en liiiten bit till av sociala skäl då vi äter middag hemma senare, men jag hade nästan klarat mig utan det. Alternativt kan jag ta lite keso. Snacka om skillnad!!!

Hemskheter

Hjärtat snörps verkligen åt när man ser en del fall som hamnar på mitt skrivbord. Det är inte mitt jobb, åtminstone inte just nu, att gå igenom fallen. Men det är då och då svårt att undvika vad det är som har hänt. Allra jobbigast är det när det är barn inblandade =(. Och då syftar jag på utsatta barn. Usch usch usch!

Om skurkarna

Varje dag sitter jag och hanterar mycket post som kommer in och ut från åklagarmyndigheten. Det förekommer även post som rör dem som sitter häktade och en sak slår mig när jag ser alla dessa brev. Sättet dem skriver på. Det ser ofta ut som att det är en sex-sjuåring som skrivit och många av dem är nog också väldigt lågutbildade. Självklart finns det undantag, det gör det ju alltid. Men det ger verkligen inte ett särskilt intelligent intryck.

Skrämmande är också att se allt som pågår. Att det tex förekommer så mycket droger, knivar, misshandelsmål etc. Självklart visste jag ju även innan att det förekom, men nu ser jag ju det svart på vitt och mer hur utbrett det är.

Jag funderar mycket när jag sitter där. Funderar på vilka människor det är som gör allt det här. Och varför??? Lönt att åka dit för snatteri där de kanske tagit en deo för tjugo kr?

Ja, jag är nog dessutom lite fördomsfull ganska ofta i mina tankar. Jag är medveten om det, men ibland är det svårt att undvika. Jag har funderat på att utveckla allt det här i bloggen, men det är så mycket och är väldigt svårt att få ner på pränt. Men vidareutveckling kommer förhoppningsvis snart.

Bortprioriterat

Jag är ledsen... men prio har, som ni märkt, inte direkt legat på bloggandet det sista. Dagarna börjar tidigt och när jag väl är färdig med jobb, matlagning, Leo, förberedelser för nästa dag, mer matlagning etc är det inte mycket tid kvar innan sängen kallar. Men vi får väl se.. kanske kan jag få lite bättre rutin på allt det här så småningom.

SkitKräk!!

Helt otroligt! Man kan ju tycka att vi vore lite förskonade efter den jättemegaförkylningen som rådde hemma hos oss alldeles precis. Men icke sa nicke...

I tisdags kväll började Leo kräkas. Stackarn höll på intensivt mellan ca 23-2.00. Onsdag förmiddag började så jag. Man skulle ju kunna tro att vi skulle vara ganska bra framåt onsdag kväll. Det är så det brukar vara för mig iaf när jag åker på den här skiten. Ganska kass i ca 12-24h, men sen så är det ganska bra. Men så var det inte i det här fallet. Leo lyckades hålla sig kräkfri och ganska pigg och glad hela onsdagen och halva torsdagen. Men under eftermiddagen igår kräktes han igen. Jag klarade mig också under torsdagen, även om jag mådde skit, sådär på gränsen. Men imorse bröt jag den trenden två gånger =(. Vid det här laget har även F åkt på det.

Nu får det tamigfaan vara nog!!

Livssatsning?!

Fick nyss ett läskigt erbjudande!! Det är ett erbjudande som gäller en del risktagande, jag kommer inte ha något stöd av min man och det kommer krävas viss ekonomisk satsning som jag inte vet hur det skulle vara möjligt.

Man måste förvisso våga satsa lite här i livet också, men det gäller att inte bli dumdristig!

Jaja, kanske klarnar det något i helgen?

Fullspäckat

Sådär... nu har jag jobbat åtta timmar, stressat hem, hämtat Leo på dagis, ätit, badat med Leo, nattat Leo och lagat mat. Kan ni gissa hur trött jag är?!! Lär inte vara uppe länge till kan jag lova.

Imorse fick jag veta att jag hade klantat mig en del i fredags. Jag hade gjort fel med en del akter jag hade hanterat. Det är ju inte så konstigt att man göra fel så här i början och helt naturligt, men det är ändå lite jobbigt. Och jag är den första att erkänna att jag knappt vet vad jag gör och då blir det ju ännu svårare att göra rätt. Jaja, förhoppningsvis fattar jag mer snart.

När jag väl kom för att hämta Leo prick 16.45 var han den enda som var kvar =(. Man får ju så dåligt samvete när alla andra barn gått hem en efter en. Dock verkade han inte så lidande utan sprack upp i ett leende och kom springande mot mig. Rapporten från dagen blev bra. Han hade ätit, men inte sovit och varit på gott humör stor del av dagen. Så inte ska man väl klaga. Min duktiga lilla kille!!

Tankspridd?

Jag har så mycket att "säga" här i bloggen. Dagligen kan jag komma på ämnen som jag tänker att jag ska skriva om senare på kvällen, men när kvällen väl kommer sitter jag och stirrar på datorn och tänker;
"Jaha, vad var det nu jag skulle skriva om? Jag hade ju tre aktuella ämnen/inlägg på g... "

Kan det ha med åldern att göra tro?

Jaja, förr eller senare kommer det tillbaks till mig. Viktigare är att jag idag pratat med min Eva på skype och att vi nu siktar in oss på att jag drar till henne i England en helg i Mars =)!!! Gud vad jag längtar! Även om jag säkert kommer sakna Leo så tror jag det är viktigt att man någon gång då och då får lov att göra sin alldeles egna grej.

Tar du dig tid för dig själv emellanåt?

Mer gnäll

Just det... för att fortsätta gnällresan lite till så har allt det här lett till ännu ett herpes-anfall. Känns som att jag har herpes för jämnan.
Kan ni tänka er vilken sexig första vecka jag haft?! Snuvig, hostig, trött, förvirrad och med två "osynliga" plåster på fläskläppen. Fördelen är ju att det går över och att det säkert kan vara tusen gånger värre.


Undran sa flunsan

Usch... börjar fundera och inse att det kaanske är och har varit influensa vi haft? Mannen känner sig nu betydligt bättre och lilleman som just nu befinner sig hos farmor och farfar rapporteras må bra. Han har tom ätit en halv toast, en pannkaka och sex köttbullar idag, vilket är ett framsteg.

Dock känner jag mig i skrivande stund nästan sämre, men det kanske bara beror på att jag är trött? Och att hostan kommit igång mer så att det verkligen river i halsen? Inatt sov jag runt elva timmar. Vi snackar riktigt trött.

Jobb(ig)vecka

Herregud vilken jobbig vecka det här har varit. Den har känts som motsvarande tre veckor, minst! Denna veckan har ju varit min första riktiga vecka på åklagarmyndigheten och bara det är ju en omställning. Till det har då tillkommit all oro för Leo, som aldrig verkade bli bättre (fortfarande äter han inte normalt) och att jag själv har mått riktigt dåligt.
I måndags slog det liksom lock för örat och när det tisdag eftermiddag inte hade släppt plus att det ömmade en hel del kontaktade jag vårdcentralen som gav mig en tid morgonen efter. Väl på plats kunde han först och främst konstatera en massa vax som sköljdes bort. När väl det var borta kunde han se att jag hade en öroninflammation. Eeeeh... what??? Jag är förvisso sk öronbarn, men jag har ju inte haft någon öroninflammation på sisådär tjugo år.

Halsontet sitter i och jag är nu så förbaskat trött att jag knappt vet vad som är upp och vad som är ner.

MEN jag är ändå så otroligt glad för den här chansen och jag trivs sååå bra på mitt kontor =). Hur bra kommer det då inte bli när jag är frisk?!

Om mitt lilla helvete

Nu kommer jag att bli ganska privat, så fixar du inte det råder jag dig att inte läsa vidare.
Det kommer dessutom att bli en ganska blodig historia, så tål du inte blod ska du inte heller läsa vidare.

Häromåret såg jag Fråga Olle. Ni kommer väl ihåg det där "sex-programmet" som gick någon vardagskväll varje vecka? Det var den där Martin (heter han väl?) och någon "sexdoktor" som höll i det och varje vecka kom det också två mer eller mindre kända personer och svarade på en massa intima frågor om sig själva.

Anywhuu.... I ett av deras program skulle de fråga folk på stan hur mycket de trodde att en tjej i regel blödde under sin menstraution. Folk fick, väldigt pedagogiskt och härligt, fylla en bägare med ketchup, tror jag det var, för att demonstrera mängden dem trodde. Efter mycket om och men kunde Martin och Olle avslöja att en kvinna under den veckan bara blöder tre ml totalt.... eller kaaanske var det en halv dl, men MAX en halv dl.

Noooooooo fuuucking waaaay säger jag!!! En gång i månaden fyller jag fanimig en hel hink! Jo, jag lovar dig att jag lätt skulle fylla en hel hink! Kanske tom ett helt vattentorn... vaaaarje månad!!! Jag fattar inte hur jag ens överlever de blodförluster jag får stå ut med varje månad. Att ge blod var femte vecka där de tar en mängd på nääästan en halv liter är ju piss i sjön för mig. Jag skulle nog lätt fixa att ge blod dubbelt så ofta. Det är ju iofs bra ;)

Ja, det finns ju medicin man kan äta som ska minska ner det hela en aning. Visst trycker jag i mig det, men några jätteskillnader tycker jag nog inte att det ger. Dessutom har jag en något ökad risk för blodpropp så hur bra är det egentligen att jag trycker i mig medicin som minskar blödning?!

Att blöda tre ml (eller en halv dl, dc-schmiter) Vore tamigtusan himelriket för mig! Då finns det inte ett hinder i världen!

Då hade jag inte behövt oroa mig för att lämna en blodig stol efter mig.

Då hade jag inte behövt oroa mig för att visa hela min blodiga rumpa för alla på stan.

Då hade jag inte behövt oroa mig för hur stora de största bindorna och tampongerna verkligen är.

Då hade jag inte behövt oroa mig för om jag ska hinna till toaletten i tid

Oups!

Har varit lite mycket i veckan och därmed har inte bloggen haft första prio. Men men.. nu ska vi försöka få lite ordning på det =)

Om dagen utan mamma

Idag var det så dags för mig att vara den som knallade iväg till ett jobb medan F stannade hemma med lilleman. Kändes ganska konstigt måste jag säga.

Dock hade det, enligt rapporterna, gått ganska bra. Kan ni tänka er... dom klarar sig utan mig ;)! F hade så fort jag gick utanför dörren ringt till vc för att få en tid, vilket tydligen inte gick då det var fullt. Det är andra gången det händer och det retar mig något väldigt!

I vilket fall bedömmer F det som en aning bättre idag. Han har fått i sig lite mer välling och druckit en del vatten. Förutom det så gick det ner en del popcorn. Dock kommer han nog ändå ringa imorgon igen för att försöka få en tid då han själv också är sjuk och inte märker mycket till bättring. Hoppas verkligen på bättre lycka imorgon!
Leo får testa mitt gamla Nintendo ;)

Ombytta roller

Imorgon är det dags för mig att gå till jobbet medan F stannar hemma med Leo. Dock kommer det inte vara riktigt som jag hade tänkt. Lilleman verkar inte bli något bättre och det börjar bli riktigt ohållbart. Därför måste dem till läkaren imorgon igen *suck*

Börjar kännas ganska tungt det här faktiskt! Han vägrar fortfarande äta (provade en tugga pepparkaka, tre chips och två bitar banan idag) och tom vällingen har vi nästan fått sälja in idag. Börjar bli riktigt orolig! Varför händer ingenting? Vi står ju bara still och trampar på samma ställe utan någon som helst utveckling. Ok, febern har lagt sig.... Men det är väl det.

Vad som imponerar på mig enormt mycket nu är dels att Leo den sista veckan självmant kommer fram och lägger sig i mitt knä när jag ska sätta på blöjan inför natten. Om inte det vore nog så får han nu en skitäcklig hostmedicin. Vi har under helgen fått hålla fast honom och tvinga i honom den, men den sista dosen för dagen tog han självmant utan att jag höll fast honom det minsta!! Och märk väl, denna framgång skedde dagen efter att han (iofs efter att han antagligen fått den i fel strupe eller på annat sätt lite olyckligt) kräkts av den!!
Fatta hur stolt jag är över honom!!!! <3

Om när vi nästan dog

Ok, jag får snart döpa om den här bloggen till Leo eller något. Guess what, här kommer ännu mer uppdatering gällande just honom.

Vi har sådan lyx att vi lämnar bort honom till svärföräldrarna en helg i månaden så att jag och F får lite kvalitetstid. Jag tror att det är viktigt för vårt förhållande, sunt för lilleman att tidigt vänja sig vid att bli bortlämnad samt bra för hans förhållande till farmor och farfar. Är det någon som känner honom förutom oss så är det ju just dem.

I alla fall... egentligen var det dags för en sådan helg förra helgen, dvs nyårshelgen. Vi tyckte att det var lite mycket begärt att de skulle behöva vara barnvakter just den helgen så vi sköt på det till denna. Men som ni läst tidigare här i min blogg har han varit sjuk i veckan. Vi bestämde att vi skulle avvakta tills imorse och göra en bedömning då.

Sagt och gjort... efter en riktigt jobbig natt förvisso där han vaknat ca sju gånger, hostat och gråtit så bedömde jag ändå honom som bättre under morgonen. Han hade inte längre feber, log och skrattade (vilket han knappt gjort de senaste dagarna) och kunde leka mycket bättre. Vi ringde därmed svärföräldrarna och la korten på bordet och sa att de själva fick ok'a om han kunde komma ut eller inte. Vi kände att vi med gott samvete kunde skicka iväg honom, men dom måste ju kunna säga nej om det inte känns ok.

Men dom sa ok och vi åkte dit. Han var lite tyst och blyg när vi väl kom fram, vilket inte är så normalt för honom, men han har heller inte sett dem på fem veckor så kanske berodde det på det.

Efter en liten stund åkte vi så hemåt igen, vilket tar ca 45-50 min och efter att ha fixat lite mat hemma så ringer telefonen. Hjärtat stannade nästan när jag såg att det var "svärisarna". Det är inte likt dem att ringa under de här helgerna nämligen. Mycket riktigt var det inte några goda nyheter. De hade tyckt att han var så hängig så de tog tempen på honom som visade sig vara 39.6. Självklart hade jag glömt att packa ner något febernedsättande. Vi bestämde att dom skulle försöka hinna till ett apotek och köpa ipren eller liknande. Men efter ca en kvart ringer dom igen och har då pratat med sjukvårdsupplysningen, vilka hade hört honom i bakgrunden och sagt att det där ska ni definitivt kolla upp, det kan vara lunginflammation!!

Bild tagen från google och om jag tolkar det rätt är det den rosa högst upp som är lunginflammationsvirus

Personen på sjukvärdsupplysningen bokade in honom på en mottagning i Kungälv ca en timme och 45 min senare. Vi satte oss direkt i bilen, åkte ut och hämtade Leo som mötte oss i dörren och kastade oss till kliniken. Väl framme i Kungälv prick kl 19.00 då vi hade vår tid, hittar vi inte! Vi snurrar runt, runt, ringer till kliniken som inte svarar, ringer nummerupplysningen som knappt kan läsa av en karta och till slut svärföräldrarna. Samtidigt som jag pratar med K (svärfar) hittar vi till slut det och jag nästan slänger på luren.

Väl inne säger Leo glatt "Heeeeej" till pappa när han kommer in efter oss efter att ha parkerat bilen. Sen säger han "däääääää" och springer bort till lekhörnan där hans bästa vän blir en sån där träleksak med kulor som man för på stänger upp och ner, runt runt osv. Den dög gott ända tills läkaren kom och ropade på oss. Nu är det ju så att Leo, efter alla turer som varit med borrelia, uttorkning och andra förkylningar, är livrädd för läkare. Även detta besök innehöll mycket tårar, men han var ändå trots allt duktig. Vad hon kunde konstatera så har han mycket slem som inte kommer upp, men att det var ok längre ner i lungorna och därmed inte lunginflammation. Hon kollade även hans öron och svalg. Domen blev; ingen öroninflammation, ont i halsen och hostmedicin för hostan. Vi kommer även ge honom lite ipren för att lindra halsontet en aning.

Framåt halv nio var vi så hemma igen med medicin i bagaget. Det var så gott som bums i säng efter att ha fått på honom pyjamas, bytt blöja och i med "drogerna". Någon mer välling ville han inte ha tyvärr, men men...

Under hela den här resan har jag själv känt att jag fått mer och mer ont i halsen och vid det laget vi steg innanför dörren kände jag mig riktigt risig. På grund av det tog jag så tempen när jag hade nattat Leo. Jag har hela dagen "skrutit" om att jag aldrig har feber, men se... NU har jag det *suck*

Jaja, nu ska hela familjen ta det lugnt i två (för min del, tre för Leo och pappa) dagar och sen ska jag jobba... med eller utan feber!


Kräkigt värre

Måste ju uppdatera Leos status. Natten var helt ok med bara ett uppvaknande (antagligen en mardröm) runt 12. Upp gick vi framåt sju och då var han inget vidare vackert barn med intorkat snor och fortfarande liite var i ena ögat. Men när jag fått bort det, satt honom i soffan och gett honom en flaska välling som han glatt satte i sig pustade jag ut en aning. Nu skulle allt bli bättre.

En stund senare började han igen hosta mer och så kom det till slut lite kräks. Stackaren =(! Men det var inte så mycket, mest en liten klick på golvet så vi torkade upp det och gick ut i köket för att göra frukost till mig. Han började hosta mer igen, vika sig lite dubbel och ville komma upp till mig. Jag tog så klart upp honom och strax därefter kräktes han rätt över min axel, hostade lite till, kräktes över hela mig och sen ännu en gång. Hela köksgolvet var i stort sett fyllt av kräks.

Tja, inte den allra bästa början på dagen. Jag fick försöka smälta att han plötsligen var sämre istället för bättre som jag hoppats på. Dock har febern lagt sig under dagen och han har inte kräkts något mer. Mest sannolikt är väl att han kräktes på grund av hostan. Han har inte visat något intresse för mat, men vi har inte heller trugat så mycket. Choklad är det enda i "matväg" som var liite intressant en kort stund. Annars har han fått majsvälling och vatten, vilket jag känner mig nöjd med.

Håll tummarna för att han är bättre imorgon!

Chokladig

När man är sjuk och inte vill äta någonting alls kan det vara gott att få smaka på lite choklad =)

Ännu en hemmadag

Idag har Leo också fått vara hemma. Ögonen har varit liite variga idag också, men det verkar åtminstone gå åt rätt håll. Dock har han verkligen ingen aptit stackaren =(. Under hela dagen har han fått i sig en pannkaka, lite Ellas fruktdryck/smoothie, en kanelsnäcka, två flaskor välling och lite vatten.

Framåt tolv tyckte jag det var hög tid att försöka lägga honom, vilket inte var poppis. När han väl somnat fick jag en halvtimme då jag hann slänga i mig lunch, huvudvärkstabletter och gå på toaletten. Sen hörde jag att han började gråta så jag gick upp för att försöka stoppa om honom och få honom att somna om. Det slutade med att han somnade mig och sov ytterligare nästan två timmar. Stackaren var jättetrött och hade kunnat sova ännu längre. Jag hade hoppats på att få lite egentid när han sov, men men.... Vad gör man?

När han väl vaknat såg han riiktigt risig ut så jag kollade tempen som då visar 38.7 =(. Jag hoppas verkligen att han kan sova ordentligt inatt så att vi kan börja på lite ny kula!

Bloggens utveckling

Ett syfte med att starta den här bloggen var ju för att ha något att lära mig på. Jag vill ju gärna lära mig mer och utvecklas. Som ni kanske ser har jag iaf kunnat påbörja processen nu. Det här är inte på långa vägar slutresultatet, men känns iaf skönt att det börjar hända något. Tyckte verkligen inte den var rolig som den var med allt gult och lila. Ett steg i rätt riktning. Hoppas ni håller med!

Dator

Leo är en framtida datornörd, det är ett som är säkert. Så fort pappa är hemma ska det springas bort till honom för att grejja med datorn. Som ni ser står han tom uppe på skrivbordet!
Nu torkar Leo bort snoret på egen hand. Duktig kille!


Leo tar ibland sina egna bilder. Här har han tagit ett på pappa och ett på sig                                                         själv. Liite läskiga, men men...

Skitdag!

Idag har inte varit en särskilt bra dag. Till att börja med vaknade jag vid halv sex och kunde inte somna om. Framåt sju vaknade Leo och då ägnade vi oss åt att äta frukost, göra oss iordning och leka lite. Strax innan nio klampade vi så in på dagis och jag vinkade av lillkillen som glad i hågen gav mig både slängkyssar och kramar för att sen springa iväg och leka.

När jag så befinner mig på motorvägen på väg till min första lite mer riktiga dag på praktiken ringer telefonen. Då var det dagis som konstaterat att Leo nog har ögoninflammation! Jag hade verkligen inte märkt någonting så redan nu började jag ju skämmas för att jag lämnat honom.

Jag förklarar iaf läget att jag ju var på väg in till första dagen, men att jag genast skulle ringa F och att han fick komma och hämta. När jag så ringer till mannen svarar han inte!!! Jag ringer igen och igen och igen och paniken börjar växa! Vad ska jag göra?

Till slut ringer jag hans syster som också är hans chef och hon säger att hon ska kunna få tag i honom och säga till honom. Men tiden går och jag får ingen bekräftelse på att han är på väg. Till slut ringer dagiset igen och undrar var vi är och om någon är på väg. Herregud vad pinsamt! Jag fick då säga att jag kommer så fort jag kan. Min nya chef var hur gullig och förstående som helst, men det var ändå hemskt att behöva gå därifrån redan. Jag har ju sett så mycket fram emot det här =(

Ungefär 15-20 min senare kliver jag så in genom grinden på dagis och när jag väl ser Leo och dagisfröken ute (som hållit honom ute just av smittorisken) kommer tårarna. Jag var sååå besviken över att jag inte fick min dag på åklagarmyndigheten och jag skämdes så mycket inför pedagogerna. Leo grät och jag grät.... roligt för L, hans stackars fröken. Jaja... hon var iaf förstående och lugnande.

Men imorgon ska ingenting ta min dag ifrån mig. Då SKA F stanna hemma med honom! Ser fram emot det.

RSS 2.0