Materialistisk lycka

Ååååh, jag har ju glömt berätta den största nyheten i mitt liv. Jag har beställt en ny underbar bil!! Snarast ska jag försöka få sålt min gamla trotjänare och sen väntar jag ivrigt på att få hem min nya pärla.
Nu sitter du så klart och undrar vad det är för bil?



En Volvo v60 t3 Ocean race blue, som är en färg som bara säljs var fjärde år och som jag älskat länge. Den är så fantastiskt fin och jag längtar så otroligt mycket tills jag får hem den. Tyvärr har jag ännu inte fått exakt besked om leverans, men troligtvis i november.

New stuff

Leo och jag tog en sväng med bussen nyligen för att handla lite nya kläder. Märkligt vad han växer den lilla killen =)



Ansvarskänsla?

Jag upphör aldrig att förvånas över hur många människor som inte tar ansvar. Jag jobbar hårt med att själv försöka erkänna mina brister och ta ansvar för de misstag jag gör.

Har jag parkerat fel och därmed får böter får jag i nio av tio fall skylla mig själv. Man bör helt klart hålla sig kritisk och kolla upp så att inte ett misstag gjorts, men oftast får man nog faktiskt skylla sig själv.

Även i jobbsammanhang försöker jag knipa käft när jag tex frågat någon om hjälp och någon annan sedan kommer och ska rätta det. Det är inte många som gillar en person som bara skyller ifrån sig och pekar på någon annan och säger "Men XXX sa att det var så. Jag gjorde bara som h*n sa"

Det är ganska vanligt att det ringer folk till jobbet och beklagar sig över ett strafföreläggande, en åtalsunderlåtelse eller liknande. De tycker det är helt makalöst att de kommer befinna sig i belastningsregistret i fem, tio år och undrar vad det är för j*vla samhälle de lever i. Tja, de allra flesta behöver väl bara bita ihop och ta konsekvensen av sina handlingar.

Facinerande! Jag hoppas jag kan lyckas förmedla förmågan att ta ansvar till Leo.

Tur!

Vilken dag! Först får jag förlängt på jobbet (ok, det har väl egentligen inte med tur att göra utan att jag faktiskt gör ett bra jobb) sen hittar jag ettusen kr på gatan!!

Detta räcker tydligen inte utan jag står och velar mellan vilka bussar jag ska ta. Antingen kan jag ta buss 142 som kör motorväg längre sträcka och därmed ofta är ett bra val. Dock har den varit ganska opålitlig på sista tiden genom att tex den tur jag tänkt ta inte dykt upp. Därför bestämde jag mig för att faktiskt ha is i magen och ta en annan buss som gick tio minuter senare. När jag så äntligen sitter på den sistnämnda bussen så märker vi snart att det inträffat en stor olycka på motorvägen och blir omkörda av poliser och ambulanser. Men den bussen jag sitter på tar, just som köerna börjar, av motorvägen för att istället för jämns med. Den bussen jag först tänkt ta, 142'an, hade alltså istället fastnat i de långa köerna!

Snacka om att ha flyt!! Jäkligt synd att jag inte hunnit/orka köpa lotter.

Bildbevis

Jag berättade ju igår att jag köpte lite bling bling till mig själv... Kan ju vara på sin plats och visa en liten bild. Dessutom köpte jag en ny klocka idag.


Tyvärr var det väldigt svårt att få till ordentliga bilder, men det får duga för idag.

Festliga problem

Mot slutet av Augusti är vi bjudna på fest. Då är jag sugen på lite nytt. Idag passade jag faktiskt på att unna mig lite nytt bling bling i form av ett nytt halsband. Förutom detta funderar jag på en ny klocka, lite finklocka just för festligare tillfällen och en ny klänning.

Jag hittar dock ingenting i affärerna längre så jag har kollat runt på nätet och hittat två potentiella klänningar:


Men i vanlig ordning skulle jag vilja ha lite hjälp/ lite åsikter! Någon som orkar tycka till? Skulle någon av eller tom båda klänningarna passa mig? Vilken är bäst?

Energilös

Nähäe, nu när vi har lite ledig helg ska jag passa på att orka skriva lite. Jag försöker att inte hålla på att ursäkta mig själv för att jag inte skriver hela tiden. Vem bryr sig egentligen? För det första blir det bara tjatigt att hela tiden ursäkta sig, för det andra hinner/orkar jag inte skriva hela tiden.

Ett av mina stora problem just nu är just orken. Jag har nästintill ingen energi alls. Leo är en ängel nattetid och det var länge sedan vi behövde engagera oss i honom kvälls- eller nattetid. Detta innebär att jag kan få sova ostört varje natt och ganska lätt kommer upp i åtta timmar. Men ändå är jag trött hela tiden.

Vidare har jag börjat märka koncentrationssvårigheter. Jag kan ha svårt att fortsätta hålla fokus på det jag håller på med. Och om jag frågar om något på jobbet märker jag att jag plötsligt inte längre lyssnar när någon försöker förklara. De tappar liksom bort mig på vägen.

Jag börjar bli riktigt jävla trött på att ha det så här. Jag blir också orolig för hur jag ska klara vintern om jag är så här trött nu. I veckan var jag hos läkaren och tog lite prover. Mina egna teorier är två; järnbrist eller möjligtvis att sköldkörteln börjat krångla mer igen och att min medicin därför behövs justeras. Frågan är vad jag gör om dessa prover visar sig vara bra? Well well... det får jag väl ta då.

RSS 2.0