John Blund

Dagen idag har mest bestått av sömn för Leos del. Jag har nog aldrig sett honom sova så mycket. Inte ens som nyfödd. Vi har fått väcka honom lite då och då för att uppmana honom att dricka. Ibland har han gjort det självmant, men ett par gånger har vi fått tvinga i honom det med en munspruta. Och sen har han typ somnat om igen.

Glädjande nog har han dock också ätit lite idag. Han bad en del om "kaka" som är digestivekex och så fick han ett par pommes frites också.

Framåt klockan halv fem tog han sina första staplande steg på över ett dygn. Han vinglade ut på altanen och började mumla om "gunga". När han väl satt i den insåg han nog själv att det inte var en så bra idé och ville ner igen. Efter det gick vi ett varv och när han kom in i hallen tyckte han att det var en bra idé att ta en promenad med vagnen. Först gick han med den själv, men ganska snart ville han hellre åka i den, vilket gjorde att vi tog en promenad med Leo sittande som sig bör i vagnen.

Vid läggningen förekom det förvånansvärt mycket protester fastän att ögonen gick i kors. Men han såg ut att somna gott och än så länge har vi inte hört ett ljud.

Måste ju dela med mig av ett par bilder som togs vid ett av uppvaken idag. Håret behövs nog klippas snart igen, eller vad säger ni?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0