Helg

Jaha, så var denna lugna och sköna helg över. Leo har varit hos farmor och farfar och levt loppan. Jag och Fredrik har inte gjort något speciellt, men handlat lite julklappar, sovit, hyrt lite filmer och myst.


Så vitt jag vet har Leo haft det lika bra som vanligt på landet. Han brukar ta rejäla sovmorgnar där. I helgen sov han tydligen till 8.30 respektive 7.45. Varför han inte kan göra det hemma förstår jag verkligen inte. I och för sig går det åt mycket energi åt att busa med farfar, men att det resulterar i såå stor skillnad?


Att ta oss ut till Orust var ett smärre äventyr i stormen. På radion hörde vi att Älsvborgsbron var avstängd och det är ju en del broar för att komma ut till Orust också, men som tur var var de fortfarande öppna. När vi sen började närma oss var vägen översvämmad på två ställen. På första stället var det inte så farligt, men andra var ett gränsfall. Därför snabbade vi på ganska mycket då vi väl kommit fram så att vi skulle kunna komma igenom igen innan det blev ännu värre.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0